despre noi

Suntem o societate comercială specializată în furnizarea de produse pentru creșterea plantelor și fitofarmacie. Ne dedicăm să ajutăm fermierii să își maximizeze producția și să atingă performanțe ridicate.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este de a furniza produse și servicii de înaltă calitate diferitelor tipuri de culturi agricole, într-un mod etic și durabil. Încrederea, calitatea și satisfacția clientului sunt cele mai importante valori pentru noi.

Viziunea Noastră

Viziunea noastră este să devenim liderul național în furnizarea de produse agricole de înaltă calitate, prin dezvoltarea și aplicarea tehnologiei de ultimă oră și prin colaborarea cu fermierii noștri.

Oferta noastră

Produsele noastre includ: microîngrășăminte, insecticide, erbicide, fungicide și alte tratamente de protecție a plantelor, toate acestea fiind de la cele mai bune mărci ale producătorilor din întreaga lume. De asemenea, oferim consultanță specializată, pentru a ajuta fermierii să folosească cele mai bune practici agricole și cele mai bune produse pentru cultura lor individuală.

Transparență și Responsabilitate

Suntem dornici să ne asigurăm că orice acțiune pe care o întreprindem are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității, prin promovarea unei agriculturi durabile și responsabile. Suntem transparenți în ceea ce privește practicile noastre comerciale și suntem dedicați să oferim produse sigure și de înaltă calitate.

Ne mândrim cu faptul că am obținut de-a lungul timpului încrederea fermierilor, iar acest lucru a fost posibil datorită angajamentului nostru constant de a le furniza soluții pe termen lung care să ajute la creșterea și dezvoltarea afacerilor lor.